Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Koop hier je tickets

Welkom in het Thermenmuseum Heerlen

Kinderen tot 18 jaar hebben vrije toegang en hiervoor is geen online ticket nodig.

De korting op het ticket voor volwassenen is alleen geldig bij aankoop in deze ticketshop. Aan de kassa gelden de reguliere tarieven.

Jaarkaarten en vrijkaarten

Als houder van een jaarkaart, museumkaart of een andere vrijkaart hoef je geen online ticket te kopen om je toegang tot het Thermenmuseum te reserveren. Je kunt met je jaarkaart, museumkaart of vrijkaart naar de kassa komen voor vrije toegang.

Heb je een Vriendenloterij VIP-kaart?
Dan heb je gratis toegang voor 1 persoon op vertoon van je geldige kaart.

Voor het omboeken van reeds gekochte tickets neem je contact op
met onze ticketpartner via: support@globalticket.nl of  +31 (0)20 244 2877.

Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Van
  Voor
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassene : € 11,95 : € 10,75
  € 11,95
  € 10,75

  De korting op dit ticket is alleen geldig bij aankoop in deze ticketshop. Aan de kassa gelden de reguliere tarieven.

 • CJP pas : : € 10,45
  € 10,45

  Als bezoeker met een CJP Pas ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke CJP Pas dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je Pas toont aan de kassa

 • Begeleider van bezoeker met beperking : : € 0,00
  € 0,00

  Als begeleider van een bezoeker met een beperking ben en blijf je welkom in het Thermenmuseum. De bezoeker met een beperking koopt uiteraard vooraf een regulier online ticket. Jij hebt als begeleider recht op korting en je betaalt dus deze kortingsprijs. Je toont je e-ticket aan de kassa.

 • Minicard : : € 10,15
  € 10,15

  Als bezoeker met een Minicard ben en blijf je welkom in het Thermenmuseum. Voor elke bezoeker dien je een e-ticket te hebben dat je samen met je Minicard toont aan de kassa. Na afloop van je bezoek ontvangen alle bezoekers een gratis jaarkaart.

 • Limburg Pas : : € 8,95
  € 8,95

  Als bezoeker met een Limburg Pas ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke Limburg Pas dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je Limburg Pas toont aan de kassa. Max 4 tickets per pas.

 • Vrijetijd Voordeelagenda : : € 7,45
  € 7,45

  Als bezoeker met een kortingsbon uit de Vrijetijd Voordeelagenda ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke bezoeker dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je kortingsbon toont aan de kassa. Max 4 tickets per kortingsbon

 • Wegwijzer Zuid-Limburg : : € 7,95
  € 7,95

  Als bezoeker met een kortingsbon uit de Visit Zuid Limburg Wegwijzer 2020 ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke bezoeker dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je kortingsbon toont aan de kassa. Max 4 tickets per kortingsbon

 • Land van Kalk : : € 8,76
  € 8,76

  Als bezoeker met een boekje van Land van Kalk ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke bezoeker dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je kortingsbon toont aan de kassa. Max 4 tickets per kortingsbon.

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs