Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Koop hier je tickets

Thermenmuseum Heerlen hanteert een maximum aantal bezoekers per dag. Kies hieronder je ticketsoort(en) en de bezoekdatum. Alle bezoekers zijn verplicht een ticket te kopen tegen reguliere prijs of met gebruik van een Jaarkaart, Museumkaart, kortingsbon of voucher. Jouw vrije toegang of korting wordt dan verwerkt bij de betaling van je tickets.

Lees hier de spelregels voor een veilig bezoek aan ons museum.

1. Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassene € 9,95
  € 9,95
 • Jongeren tot 18 jaar € 1,00
  € 1,00

  incl. koffie/thee als compensatie

 • Museumkaart € 1,00
  € 1,00

  Als bezoeker met een Museumkaart ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke kaarthouder dien je óók een e-ticket te hebben dat je samen met je Jaarkaart aan de kassa toont.

 • Gratis toegang + €1,- reserveringskosten (toegangsbewijs nodig via derde) € 1,00
  € 1,00

  Geldig bij/met: jaarkaart, Naar het Museum!, CJP-docenten, Lerarenkaart, Icomkaart. Incl. koffie/thee als compensatie

 • Begeleider van bezoeker met beperking € 8,95
  € 8,95

  Als begeleider van een bezoeker met een beperking ben en blijf je welkom in het Thermenmuseum. De bezoeker met een beperking koopt uiteraard vooraf een regulier online ticket. Jij hebt als begeleider recht op korting en je betaalt dus deze kortingsprijs. Je toont je e-ticket aan de kassa.

 • Minicard € 9,95
  € 9,95

  Als bezoeker met een Minicard ben en blijf je welkom in het Thermenmuseum. Voor elke bezoeker dien je een e-ticket te hebben dat je samen met je Minicard toont aan de kassa. Na afloop van je bezoek ontvangen alle bezoekers een gratis jaarkaart.

 • Limburg Pas € 8,95
  € 8,95

  Als bezoeker met een Limburg Pas ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke Limburg Pas dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je Limburg Pas toont aan de kassa. Max 4 tickets per pas.

 • Vrijetijd Voordeelagenda € 7,45
  € 7,45

  Als bezoeker met een kortingsbon uit de Vrijetijd Voordeelagenda ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke bezoeker dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je kortingsbon toont aan de kassa. Max 4 tickets per kortingsbon

 • Wegwijzer Zuid-Limburg € 7,95
  € 7,95

  Als bezoeker met een kortingsbon uit de Visit Zuid Limburg Wegwijzer 2020 ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke bezoeker dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je kortingsbon toont aan de kassa. Max 4 tickets per kortingsbon

 • Beleefroute 2000 jaar € 7,45
  € 7,45

  Als bezoeker met een boekje van de Beleefroute 2000 jaar ben en blijf je welkom in ons museum. Voor elke bezoeker dien je óók een e-ticket met verrekening van je korting te hebben dat je samen met je kortingsbon toont aan de kassa. Max 4 tickets per kortingsbon.

 • Totaalprijs
Ticket support